Onze agenda is behoorlijk leeg.

Voor vragen of boekingen: mail naar info@sayonara.nl

 

Een nieuwe nieuwsbrief, de eerste van 2008.

Repertoire
Na het afzeggen van het kerstconcert zijn we met frisse moed bezig gegaan met een nieuw repertoire. We steken bestaande nummers in een Sayo-jasje. Na Testify to Love (een solo-nummer van Bettie, met koortjes van de rest), die we voor het eerst hebben gezongen in Klazienaveen-Noord, hebben we ons repertoire uitgebreid met Circle of Friends (gezongen door Gerda, Bettie en Janny) en Listen to our Hearts (een duet van Harm-Jan en Bettie).

Optreden
Ons eerste optreden van dit jaar ligt alweer een paar weken achter ons. Op 17 februari hebben we s avonds meegewerkt aan een jeugddienst in de Hervormde kerk in Ommen. Onze nieuwste 2 nummers hebben we in het laatste blokje gezongen en werden goed ontvangen. Na de dienst, en later met de mail, kregen we veel complimentjes.
2 dagen na dit optreden kregen we vanuit dezelfde jeugddienstcommissie een mailtje met het verzoek om 21 december a.s. mee te werken aan een Kerstjeugddienst. Dit optreden vinden jullie dan ook op onze agenda terug, want we willen ons kerstrepertoire graag een keer in Overijssel laten horen. We vragen ons wel eens af:

Wat is de reden dat we vanuit Overijssel vaker aanvragen krijgen dan uit eigen regio?

Gospeldag
Via de mail kregen we ook een vraag of we mee wilden doen aan een gospeldag in Doesburg. Dit is natuurlijk niet in de buurt, maar het lijkt ons een hele ervaring om het mee te maken. Zo gaan we ng een provinciegrens verder en komen we in Gelderland terecht. Meer informatie over deze dag krijgen we nog. We zullen in de volgende nieuwsbrief een uitgebreid verslag van deze dag brengen.

CQ in concert
Op 24 mei zijn we te vinden als backing vocals van Tony Neef tijdens het concert van de CQ in de Muzeval in Emmen. Deze avond staat in het teken van filmmuziek. Ook Marieke zal tijdens deze avond weer tussen ons in staan te zingen!

www.gospelgroepen.nl
Op deze site staat veel informatie over gospelgroepen, gospelbands enz. en hier kun je ons ook vinden. De agenda van ons op deze site is altijd up-to-date. Verder is het een leuke site om even rond te snuffelen.

Hoor in de verte de bruidsklokken luiden......
Harm-Jan, onze mannelijke vocalist/gitarist/bassist/trombonist, gaat trouwen met Anouschka. En wel op vrijdag 27 juni 2008. Als je ze wilt feliciteren, kan dat via info@sayonara.nl

Agenda
Onze agenda staat op de site. Het is al een hele lijst. We doen maar n optreden per maand. (op een enkele uitzondering na)
Dus als je nog iemand weet die ons wil boeken voor een optreden: n mailtje naar: info@sayonara.nl
is genoeg!

Free PHP Scripts from the PHP Junkyard mailto:info@sayonara.nl

Last update: 18-05-2015