Onze agenda is behoorlijk leeg.

Voor vragen of boekingen: mail naar info@sayonara.nl

(Net voor de zomervakantie)

Een nieuwe nieuwsbrief.

Site:
Onze site is vernieuwd! Hij is nog niet klaar, maar Anne schiet lekker op.
Op deze site vind je een mooie fotoreportage die Nick Unij gemaakt heeft tijdens het optreden in Doesburg.
Verder is er (eindelijk) een gastenboek te vinden. We vinden het dan ook erg leuk als jullie daar een berichtje achterlaten!

Optredens:
30 maart - Sleen:
Op zondag 30 maart moesten we met Sayonara zingen in de Gereformeerde Kerk in Sleen. Om half 9 stonden we al voor de deur om onze apparatuur klaar te zetten. Dit was erg vroeg, mede door het uur dat we korter konden slapen die nacht. Het was even afwachten hoe het met de stem van Harm-Jan ging door een verkoudheid, en ook was het spannend hoe de stem van Janny zich zou houden ivm stembandproblemen.
(lees verder)

12 april - Doesburg:
Zoals beloofd in onze vorige nieuwsbrief, het verslag van de gospeldag op 12 april 2008. Een aantal weken voor het optreden hadden we het programma toegemaild gekregen en daaruit bleek dat we niet gewoon één van de deelnemers zouden zijn, maar de hoofdact. Van ons werd verwacht dat we een drie kwartier durend miniconcert zouden geven.
(lees een uitgebreid verslag)

11 mei - Emmer-Compascuum:
Op 1e Pinksterdag, moesten we zingen in de kerk aan de Runde in Emmer-Compascuum. Om 8 uur waren we aanwezig om alle apparatuur klaar te zetten en te soundchecken. Dat was dus vroeg opstaan, het was namelijk ook nog moederdag die dag.
(lees verder)

24 mei - Emmen (CQ in Concert- At the Movies):
Vanaf 12.15 uur verzamelden wij (Janny, Harm-Jan, Bettie en Marieke) ons in ‘De Muzeval’ voor de soundcheck en het repeteren. Gerda was een beetje ziek, maar zou er ’s avonds wel bij zijn. Het orkest van in totaal zo’n 80 personen, bestaande uit een bigband, een percussie-eenheid en een klassiek geschoold gezelschap, was al aan het oefenen en het klonk nu al erg mooi. Nadat Tony een nummer met het orkest had geoefend, mochten wij ook onze plaatsen innemen..
(lees verder)

YouTube:
Sinds 31 mei staat ons eerste filmpje op YouTube. Op onze site (bij repertoire) staat een link naar het filmpje. Het is een opname van Testify to Love tijdens ons concert in Doesburg. Anouschka (bijna vrouw van Harm-Jan) heeft de opname gemaakt. Jammer dat het eind er niet op staat, maar het is wel erg leuk geworden. Dus allemaal even kijken!

www.gospelgroep.nl
Als je via deze site naar onze website gaat, komen we misschien wel bij de meest bekeken. Er hebben nu al bijna 2100 mensen naar ons gekeken op deze site!  

Gospelconcert:
We zijn in het beginstadium, maar het is de bedoeling dat we een gospelconcert gaan organiseren. Na het optreden in Doesburg lijkt het ons erg leuk om samen met nog 3 andere groepen/koren een gospelconcert te geven. We houden jullie op de hoogte.

Trouwdag Harm-Jan en Anouschka
Zoals jullie in de vorige nieuwsbrief hebben kunnen lezen trouwen Harm-Jan en Anouschka op vrijdag 27 juni. Als jullie een kaartje willen sturen, dit is hun adres:
    Harm-Jan en Anouschka
    Verlengde Scholtenskanaal o.z. 43
    7881 JS Emmer-Compascuum

Nieuwe optredens:
Er zijn nog 2 nieuwe optredens bij gekomen in dit jaar. Op 5 oktober zingen we in de PKN-kerk aan het Hoofdkanaal in Emmer-Compascuum En op 24 december zingen wij tijdens de Kerstnachtdienst in de Veenkerk in Klazienaveen-Noord. Ook kunnen er al optredens voor 2009 geboekt worden!

Agenda
Onze agenda staat op de site. Het is al een hele lijst. We doen maar één optreden per maand. (op een enkele uitzondering na)
Ken je nog iemand die een nieuwsbrief wil ontvangen?
Één mailtje naar: info@sayonara.nl
is genoeg!

We wensen iedereen een prettige vakantie en hopen jullie graag eens te zien bij een optreden.

Free PHP Scripts from the PHP Junkyard mailto:info@sayonara.nl

Last update: 18-05-2015