Onze agenda is behoorlijk leeg.

Voor vragen of boekingen: mail naar info@sayonara.nl

Harm-Jan Witteveen

Geboren op 2 juli 1968.

Vanaf mijn 11e levensjaar ben ik muzikaal actief. Ik ben begonnen bij Christelijk Fanfare Orkest Prins Hendrik op de trombone (wat ik nog steeds doe) en omdat mijn oudere broer een basgitaar en gitaar had ben ik daar ook op begonnen te pingelen.
Tijdens mijn MAVO periode ben ik in een hardrock bandje gekomen wat ik een aantal jaren heb gedaan. Daarin speelde ik bas en probeerde te zingen.

Vanaf mijn 15e zat ik ook op een jongerenkoor. Een aantal vrienden en bekenden waren samen aan het zingen en spelen en daar ben ik op mijn 18e ook voor gevraagd. Sinds die tijd was Sayonara een feit.
Bij Sayonara speelde ik eerst alleen bas maar later ben ik ook nummers gaan spelen op gitaar en tegenwoordig zing ik ook regelmatig mee.
Tegen de tijd dat we met Sayonara een CD gingen opnemen, heb ik een paar jaar theorie lessen gevolgd op de muziekschool. (Is toch wel handig als je iets meer van de achtergrond van muziek weet).

Ook ben ik in een aantal jaren actief geweest in een Top40 band en speel ik nog steeds in een bluesrock band (Malthouse), waarmee we zo af en toe even uit ons dak gaan.

Free PHP Scripts from the PHP Junkyard mailto:info@sayonara.nl

Last update: 18-05-2015