Onze agenda is behoorlijk leeg.

Voor vragen of boekingen: mail naar info@sayonara.nl

Gerda van der Kaap

Geboren op 2 april 1972.

Als n van de zangeressen van Sayonara ben ik zo'n beetje vanaf het allereerste begin actief. Zingen is een grote hobby en ik doe dat vanaf ongeveer mijn 8e levensjaar.
Van kinderkoor naar jeugdkoor naar Sayonara. Dat lijken kleine stapjes maar toch is er al met al zo'n 27 jaar mee gemoeid!.

Nst Sayonara is er natuurlijk nog een andere Gerda. In het dagelijkse leven ben ik, naast trotse moeder van dochter Tessa, getrouwd met Richard. Ik werk als P&O functionaris bij een kredietbank. En hoewel Sayonara een behoorlijk deel van mijn vrije tijd inneemt, is er nog plaats voor sporten en reizen, twee andere favoriete vrijetijdsbestedingen. Zodra het kan, trekken we er met z'n drien op uit, genietend van de natuur, waar dan ook.

Sayonara is in de loop van de (vele) jaren gegroeid naar een volwassen groep, de nummers die we zingen zijn daarin meegegroeid. Zo blijft het leuk en toch altijd weer vernieuwend, ook al hebben we duidelijk onze eigen stijl ontwikkeld.
Een aantal nummers die ik in het recente verleden zong, waren min of meer voor mij geschreven en ook nu kies ik een nummer vooral uit op de tekst. Deze nummers verwoorden hoe ik in het leven sta en hoe ik 'het geloven' beleef.

Dat is voor mij k Sayonara, een manier van uiting geven aan het geloof op onze eigen manier, het zingen van liedjes 'met een boodschap'. Dat deel ik graag met de Sayo-leden n met jou als luisteraar.

Free PHP Scripts from the PHP Junkyard mailto:info@sayonara.nl

Last update: 18-05-2015