Onze agenda is behoorlijk leeg.

Voor vragen of boekingen: mail naar info@sayonara.nl

Optreden in "de Opgang" Emmen-Bargeres, 5 april 2009.

Vanaf 8.30 uur begonnen we de apparatuur e.d. aan te slepen en op te bouwen. Nadat de installatie aangezet werd, bleek dat er een behoorlijke ruis te horen was, zowel via de monitor- als de frontboxen. Eerst werden er een paar kabels verlegd omdat die ook wel eens op elkaar storen. Omdat dat niet hielp hebben we de stroomstekker in een andere stekkerdoos geplaatst en toen was het euvel grotendeels verholpen. Alleen via de monitoren was er nog wat ruis te horen, maar dat hebben we voor lief genomen.

Tijdens het inzingen bleek dat de laptop na elk nummer uitschakelde en het nogal even duurde voordat deze weer opgestart was. Ook daar werd de stroomstekker in een andere stekkerdoos geplaatst en toen ging dat ook goed. Vervolgens merkte Harm Jan dat de batterij van het gitaar-element bijna leeg was. Eén van de aanwezige ‘kerkmensen’ heeft daarom even een vervangend exemplaar gehaald bij de benzinepomp.

In het begin van de dienst hebben we Love to find en You are good gezongen. Na de overdenking zongen we Hoe zal het zijn en Because You are. Tenslotte zongen we na de collecte nog Wees maar niet bang en Testify to love.

Na de dienst hebben we nog een mini-koffieconcert gegeven. Hierin hebben we zowel ‘oude’ als ‘nieuwe’ nummers ten gehore gebracht. We begonnen met z’n allen, met Circle of Friends, waarna Bettie vervolgde met Nooit meer een morgen. Hierna werden Who am I en Listen to our Hearts gezongen. Faith en Voor iedereen hebben we (ivm de tijd) laten vervallen, zodat we verdergingen met Never alone en Ook voor mij. We rondden het concertje af met For such a time as this, I am Yours en natuurlijk als laatste Dat zijn wij. Ondanks de ‘opstartproblemen’ en enkele ‘ongerechtigheidjes’ in de zang was het een goed optreden en hebben we weer veel complimenten in ontvangst mogen nemen.

Free PHP Scripts from the PHP Junkyard mailto:info@sayonara.nl

Last update: 18-05-2015