Onze agenda is behoorlijk leeg.

Voor vragen of boekingen: mail naar info@sayonara.nl

Bettie Kuipers

Geboren op 4 juli 1969 in Odoornerveen.

Vanaf m'n zesde musiceer ik bij Chr. Muziekvereniging 'De Harmonie' uit Tweede Exloërmond.
Ik ben begonnen op es-klarinet, daarna (toen m'n handen groot genoeg waren) op bes-klarinet en sinds 1979 bespeel ik de alt-saxofoon.
In het verleden heb ik hier, bij gelegenheid, melodische slagwerkinstrumenten bespeeld en ben ik een aantal jaren lid geweest van de drumband.

Tevens ben ik al 23 jaar lid van gospelgroep 'Sola Fide' uit Schoonoord.
Daar ben ik begonnen als zangeres. Vervolgens heb ik het drumstel bespeeld, ben ik dirigent geweest en zing ik nu weer, met af en toe een partijtje op saxofoon of piano.

Ik vind het leuk om soms wat "schnabbels" te doen. Zo heb ik al een aantal keren met Christelijk Fanfare Orkest Prins Hendrik uit Emmer-Compascuum mee mogen spelen, hebben we 2x een gelegenheidsband gehad in Odoornerveen, mocht ik al een paar keer meespelen in het combo van Music&Meeting in Tweede Exloërmond, en heb ik nog een aantal keer met andere muzikale gemeenteleden in eigen kerk opgetreden/samenzang begeleid.

Sinds 1999 zing ik bij Sayonara en af en toe speel ik saxofoon. Naast de muziek heb ik nog een aantal hobby's, nl: volleybal, genealogie/geschiedenis, lezen, computeren, tv kijken
...........al met al lekker druk dus.

Free PHP Scripts from the PHP Junkyard mailto:info@sayonara.nl

Last update: 18-05-2015