Onze agenda is behoorlijk leeg.

Voor vragen of boekingen: mail naar info@sayonara.nl

Optreden in Emmer-Compascuum, 11 mei 2008.

Op 1e Pinksterdag, moesten we zingen in de kerk aan de Runde in Emmer-Compascuum. Om 8 uur waren we aanwezig om alle apparatuur klaar te zetten en te soundchecken. Dus dat was vroeg opstaan, het was namelijk ook nog moederdag die dag.

Het eerste nummer in de dienst was: Wees maar niet bang. Al snel hadden we in de gaten dat de microfoon van Gerda het niet deed. (Natuurlijk moest er weer wat mis gaan, want dat gebeurt altijd in Emmer-Compascuum)
Daarna zongen Bettie en Janny het nummer: Never alone, waaraan Gerda niet mee hoefde te doen.Tijdens het gebed (Anne had het helemaal niet in de gaten) is Anne een andere microfoonkabel gaan halen en heeft het klaar gemaakt.

Het 2e blokje begonnen we met het duet van Harm-Jan en Bettie (Listen to our hearts). Toen bleek dat de gitaar van Harm-Jan niet te horen was over de versterker. Dus stoppen met het nummer en zorgen dat de gitaar het weer deed. Dit euvel was snel verholpen, omdat Anne tijdens het verwisselen van de microfoonkabel van Gerda ook de stekker van de gitaar van Harm-Jan er uit had gehaald. Daarna zongen we nog Circle of friends.

In het laatste blokje zongen we nog: Faith en Testify to love. Daarna volgde een welgemeend applaus. Na afloop van de dienst kregen we nog erg veel complimentjes. Met name over onze uitstraling en enthousiasme.
(Dit deed ons goed, omdat ze normaal gesproken niet zo scheutig zijn met het geven van complimentjes in Emmer-Compascuum)

Free PHP Scripts from the PHP Junkyard mailto:info@sayonara.nl

Last update: 18-05-2015